3 TIPS OM DE RELATIE NAAR EEN HOGER PLAN TE TILLEN

Hoe zit jouw liefdesleven eruit? Hebben jij en je partner nog dagelijks lichamelijk contact en spannende avonturen in bed of staat het momenteel op een lager pitje? Elke relatie kent wel één of meerdere periodes waarin het wat minder gaat en er dus ook geen of nauwelijks liefde wordt bedreven. Helaas zijn er ook koppels die hier wat langduriger mee te maken hebben. De reden hiervan is dat ze hun relatie niet meer spannend genoeg en graag wel eens een stapje verder willen gaan, alleen hoe doe je dat? Volg deze 3 tips en zorg ervoor dat je relatie naar een hoger plan wordt getild.

1.      Ga er eens op uit

Indien je al wat langer een relatie heb je misschien niet meer zo de behoefte om erop uit te gaan. Het liefst zit je dan samen met je partner thuis op de bank televisie te kijken. Echter is het verstandig om er samen eens op uit te trekken. Dit kan in de vorm van een leuk vakantiepark, hotel of huisje aan het strand zijn. Met een andere omgeving kan je weer dingen ondernemen die je thuis normaal nooit doet.

2.      Gebruik seksspeeltjes

Een andere oplossing die kan werken om je relatie spannender te maken is door seksspeeltjes te gebruiken. Velen hebben weleens fantasieën hoe het zou zijn om speeltjes te betrekken bij de avonturen in bed. Echter blijft het vaak bij een fantasie en wordt hier nooit werk van gemaakt. Toch is het helemaal geen gek idee om seksspeeltjes te gebruiken bij nachtelijke activiteiten. Je ontdekt een kant in de ander die je nog nooit hebt gezien. Dit kan alleen maar ten goede komen van je relatie.

3.      Praten over mogelijke oorzaken

De makkelijkste manier om erachter te komen waar de problemen zitten is door erover te praten. Waarschijnlijk had je hier al lang over nagedacht, maar praat je nu echt met je partner? Benaderen jullie de kern  van het probleem? Dit is vaak moeilijk dan je denkt, omdat er misschien wel meer speelt bij de ander, terwijl je dat helemaal niet weet. Probeer dus eens om een diepgaand gesprek te voeren over wat de oorzaken zijn dat de relatie momenteel niet meer zo spannend is. Wanneer je de oorzaken hebt achterhaalt, kun je hier misschien aan werken en ervoor zorgen dat het wel weer spannend wordt.

 

Scroll naar boven