4 DINGEN WAAR VROUWEN VAN HOUDEN TIJDENS HET BEDRIJVEN VAN DE LIEFDE

Onlangs heeft Erectiepillen.nl een onderzoek gehouden onder de vrouwelijke doelgroep met de vraag wat er absoluut wel en niet kon tijdens het bedrijven van de liefde. In dit artikel worden de 4 belangrijkste dingen uitgelicht waar vrouwen juist wel van houden tijdens intimiteit met haar partner. Benieuwd welke dat zijn?

1.      Gepassioneerd zoenen

Om in de stemming te raken is zoenen vaak de eerste stap. Bijna iedere vrouw wordt wel opgewonden als ze lekker aan het zoenen zijn met hun partner. Echter moet je er wel opletten dat dit wel met enige passie gebeurt. Soms kan gepassioneerd zoenen namelijk overgaan in agressief zoenen en daar houden vrouwen niet zo van. Ze zitten niet te wachten op overdreven gelebber, dus mannen, zorg ervoor dat je dit met enige passie doet, zodat ze goed in de stemming kan komen.

2.       De tong

Na het zoenen komt vaak het orale gedeelte. Veel mannen denken dat als je agressief met je tong bezig bent, dat alles weel goedkomt. Echter is dit niet de juiste wijze om een vrouw op te winden. Het belangrijkste is dat dit met beleid gebeurt en dat je goed let op de aanwijzingen die ze geven. Wellicht snap je niet altijd  wat de hints zijn van je bedpartner. Probeer daar eens de volgende keer op te letten als je jouw partner met de tong wilt gaan verleiden.

3.      Praten

Wat je misschien niet in deze lijst verwacht is praten. Echter komen veel vrouwen in de mood als ze met hun partner praten over het bedrijven van de liefde. Alle fantasieën die dan naar boven komen zorgen ervoor dat de vrouw extra zin krijgt. Jij als man zijnde kunt hiervan profiteren door lekker mee te doen. Het hoeft dus niet altijd met sensuele aanrakingen. Gebruik dit keer je tong als praatmiddel om je partner op te winden.

Positiewisselingen

Tijdens het intieme gedeelte met je partner is het goed om meerdere standjes te gebruiken. Zo houd je het seksuele avontuur spannend en zorg je dat het niet verveelt. Echter moet je ervoor zorgen dat je niet te vaak en te snel wisselt van positie. Wanneer de ander het lekker vindt en jij wilt opeens gaan wisselen, kan dit ervoor zorgen dat ze uit de mood raakt. Door dit te voorkomen kun je vragen of ze het lekker vindt en of ze wilt wisselen.

Scroll naar boven