Aubade – Ode aan de vrouw

aubade

Een Aubade is het toezingen van de geliefde  in de vroege morgen, zodat de vrouw van je dromen wakker wordt van jouw lieflijk lied. Dat is de sfeer die Aubade wil uitstralen. De kunst van het liefhebben heeft Aubade tot een vak apart verheven: the French Art of Loving. De afgelopen jaren is het merk met grote vaart opgestoomd tot de top van de lingerie in Europa en ver daarbuiten. Ook je partner mag lingerie mooi vinden.

Nog niet zolang geleden was lingerie vooral functioneel: je draagt het onder je kleren en het moet vooral prettig zitten en er ook leuk eruit zien.  Aubade heeft daar een dimensie aan toegevoegd:  je mag het ook mooi vinden. Sterker nog, je partner mag het met jou mooi vinden. Esthetiek is daarom inmiddels een belangwekkend uitgangspunt bij de ontwerpen van Aubade. Maar bovenal heeft Aubade  vakmanschap hoog in het vaandel staan, je mag van Aubade altijd een topproduct verwachten met bovendien een prachtige design kwaliteit.

Perfectie als opdracht
Aubade wil haar sexy lingerie perfect afleveren zodat vrouwen zicht perfect voelen in Aubade lingerie. Niet allen moet de lingerie comfortabel zijn, ook moet zij lang meegaan en van goede smaak en top kwaliteit getuigen. Bij Aubade kan je rekenen op de mooiste materialen als kant uit Calais, borduurwerk uit Zwitserland en de mooiste satijnen stoffen.  De ontwerpen van Aubade blinken de afgelopen jaren uit in verleidelijkheid. Ontwerpen dragen namen als Russian Cancan, Sleepless Night, Reine des Glaces en Fleurs de Pommier. Het is duidelijk dat Aubade en haar klanten met niets minder dan de ultieme perfectie genoegen nemen.

Scroll naar boven