Carnavalkostuums

carnavalkostuums

Het nieuwe jaar komt eraan, en dat betekent ook dat carnaval er weer aan zit te komen!
Natuurlijk is het heel leuk en aardig om verkleed te gaan als een brandweervrouw of bij, maar is het niet tien keer leuker om verkleed te gaan als sexy brandweervrouw of als een sexy bij?

Er zijn voldoende opties om uit te kiezen, of u nou kiest voor een militair tintje of liever voor de bekende zusteroutfit  gaat. Voor alle bijbehorende accessoires, schoenen en uiteraard het pakje zelf kunt u terecht bij Fifty Shades Webshop

Als u een lievere outfit wilt, zijn er bijvoorbeeld dierenkostuums. Denk hierbij aan het lieveheersbeestje, de puppy, de bij of aan de beer.

Toch iets stoerders?
Dan is er voldoende aanbod voor u, denk bijvoorbeeld aan de politiekostuums, de kapitein kostuums, de legerpakjes of de brandweeroutfits. Er is ook meer dan genoeg aanbod in kostuums met grote maten.
Er zijn diverse kostuums beschikbaar voor carnaval, maar er zijn naast het pakje zelf natuurlijk ook nog accessoires of schoenen nodig.

Denk bij accessoires bijvoorbeeld aan petticoats, handschoenen, pruiken of complete accessoiresets voor bij uw outfit. Natuurlijk mogen de bijpassende schoenen en kousen ook niet ontbreken aan het kostuum. Laarzen, peeptoes, en natuurlijk gesloten pumps. Per kostuum is er altijd wel een matchend paar schoenen te vinden,  en om het af te maken de bijpassende kousen of panty. Ook voor de hosiery geldt dat er voor elk kostuum minimaal één bijpassend paar kousen of een panty verkrijgbaar is.

Geef een antwoord

Scroll naar boven