Cowboysbag tassen, mooie tassen voor iedere gelegenheid

cowboysbag

Iedereen heeft wel eens van het merk Cowboysbag gehoord. En zo niet, dan wordt dat hoog tijd! Deze tassen zijn stoer, stijlvol, vrouwelijk en natuurlijk ronduit prachtig. De kleurstelling altijd neutraal, maar wel variĆ«rend van licht beige (“Sand”) tot een statement in zwart. De Cowboysbag wordt altijd uitgevoerd in hoogwaardig leer en gaat dus een leven lang mee.

Welke maat Cowboysbag tas kies ik?

De Cowboysbag tassen zijn verkrijgbaar in diverse maten en dus voor diverse toepassingen. Kies je een kleine crossbody handtas uitgevoerd in licht beige, grijs of “Tobacco”? Dankzij deze goed te combineren kleuren past deze tas dan altijd bij je outfit. Heb je iets meer ruimte nodig? Dan kies je voor The Bag Small. Deze praktische maar prachtige handtas is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor The Bag van Cowboysbag. Deze is, zoals je waarschijnlijk al dacht, net een slag groter dan The Bag Small. Ook deze tas is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Dit formaat is bijvoorbeeld hartstikke handig om mee te nemen naar school, stage of kantoor. Bij deze tassen wordt een losse, gemakkelijk aan te brengen, schouderband bijgeleverd. Je kunt de tas dus op verschillende manieren dragen. De grootste tas van Cowboysbag is de luiertas. Logisch natuurlijk. Je baby is maar klein, maar je hebt zoveel nodig om hem of haar te kunnen verzorgen. In deze luiertas zijn aparte vakjes voor spenen, luiers en flessen. Ook wordt er een verschoningsmatje bijgeleverd.

Je laptop veilig mee in de Cowboysbag laptoptas

Voor wanneer je veel onderweg bent en heel vaak je laptop nodig hebt, neem je natuurlijk de laptoptas van Cowboysbag. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, in verschillende maten en in diverse kleuren. Je vindt op thebagstore.nl altijd precies die laptoptas die voldoet aan jouw behoeften. Of je nu student bent of zakenvrouw, je vindt de tas die bij jouw voorkeur past.

Een Cowboysbag portemonnee

Om je outfit compleet te maken kies je natuurlijk voor een bijpassende portemonnee. De portemonnees zijn, net als de andere tassen, uitgevoerd in hoogwaardig leder en gaan dus een leven lang mee. Doordat je de portemonnee waarschijnlijk best vaak in je hand zult hebben, ga je zien dat deze steeds mooier wordt door gebruik.

Hoe onderhoud ik mijn Cowboysbag tas of portemonnee?

Je schaft hiervoor eenmalig een spuitbus met spray aan. Wanneer je je tas goed inspuit voor gebruik, gaat deze langer mee. De spray zorgt voor een water- en vuilafstotend laagje.

Scroll naar boven