Eten & drinken

Wij vrouwen moeten onszelf goed verzorgen. Dit doen we door verschillende dingen. Een van deze dingen is eten en drinken. Door gezond te eten en drinken houden we onze gezondheid goed. Natuurlijk kan je een keer iets ongezonds eten, zoals een snoepje of kroketje maar doe het niet te vaak. We willen er in de zomer natuurlijk goed uit zien in onze bikini.

Er zijn veel typische producten wat vrouwen veel eten of drinken.

Een van de grootste producten is wijn!
Vrouwen zijn dol op wijn. Sommige vrouwen drinken het liefst elke dag wijn. Een vriendinnen avond met een filmpje erbij en een wijntje, helemaal goed.
Pas wel op vrouwen want wijn moet geen gewoonte worden. Het is een product dat je lichaam het liefst niet elke dag wil verwerken. En bovendien bevat het ook nog is een aantal calorieën.

Chocolade is populaire snack onder de dames en vrouwen. Er zijn veel verschillende soorten chocolade. Per vrouw kan het verschillen welke chocolade ze het lekkerste vinden. Ook chocolade is een product wat veel calorieën bevat.

Natuurlijk eten en drinken vrouwen ook veel gezonde producten.  Vrouwen eten over het algemeen gezonder dan de meeste mannen. Kijk maar is naar de koelkast van een man in vergelijking met een koelkast van een vrouw. De meeste vrouwen zijn meer bewust van het effect als je ongezond eet. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat mannen daar helemaal niks van af weten.

Vrouwen en dames onthoud dat ongezond eten best kan maar doe het niet te vaak! We willen er tenslotte nog altijd wel mooi uit zien voor de mannen.

Scroll naar boven