Exclusieve badmode bij KANT Amsterdam

badmode vrouw

KANT Amsterdam heeft naast de exclusieve lingerie een uitgelezen collectie badmode in huis. Zorgvuldig samengesteld, met veel aandacht voor kwaliteit van materialen, design en accessoires. We doen er alles aan om jou een prettig gevoel te geven aan het zwembad, aan het strand en aan de boulevard of op het terras als je wilt nagenieten van het zonnetje.

Met badmode van KANT voel jij je mooi en bijzonder

In de ruime collectie badmode van KANT hebben we altijd iets voor jou, dat jou zit als gegoten en je een mooie en bijzondere look geeft. Zodat jij je mooi voelt en jij onbekommerd kan genieten van een vrij moment, het strand of het zwembad. De badmode collectie van kant is van exclusieve merken als Pain de Sucre, Antigel, Lise Charmel en Empreinte. Dit betekent dat jij kan stralen in een bikini of badpak van een exclusief model, een unieke print of in een kleurrijke accessoire en jij je daarin net zo bijzonder mag voelen als je bent. Badmode die bij je past dus, zonder compromissen.

Het hele jaar door beach fashion

KANT heeft het hele jaar door een grote badmode collectie in huis, zodat jij het hele jaar door voor een mooie beach-, zwembad- of boulevard outfit bij KANT terecht kan. Dus ook als jij van een vakantiereis of cruise in het naseizoen gaat genieten, kom je naar KANT voor de mooiste badmode. Maar de meeste keuze heb je in het voorjaar, wanneer alle merken hun collecties langzamerhand volledig hebben uitgeleverd. Als je een favoriet model hebt gezien, wacht dan niet te lang met bestellen want in een aantal gevallen kunnen we de artikelen beperkt nabestellen.

Uni´s, prints, modieuzes thema´s en Brazilian

De badmode collectie van KANT is er vanaf maat 36 tot 44, A tot en met G, van uni’s tot mode en brazilian bikini tot badpak. Bij KANT Amsterdam hebben we het hele jaar door badmode in huis. Bij KANT Amsterdam slaag je er altijd in om iets moois te vinden! Voor het strand, voor Ibiza, de cruise of het zwembad. KANT heeft het in huis!

Scroll naar boven