Falke sokken

Falke sokken

Je voeten gebruik je de hele dag door. Daarom moet je ze een optimaal comfort bieden. Met de sokken van Falke lijkt het bijna alsof je op heerlijk zachte sloffen loopt. Falke laat namelijk zien dat sokken niet zomaar sokken zijn. Het zijn hoge kwaliteit sokken met een perfect design. Loop jij binnenkort ook zo comfortabel rond?

Op zoek naar de ideale pasvorm

Het Duitse label werd in 1895 opgericht door Franz Falke-Rohen. Inmiddels staat al de vierde generatie van dit familiebedrijf aan het roer. En nog altijd groeit het merk in populariteit. Falke is geïnspireerd door echte individualisten, avonturiers, intellectuelen en perfectionisten. Deze vrouwen zitten vol met zelfvertrouwen en durven hun eigen plan te trekken. Falke verkeert graag in hun gezelschap. Daarom zijn het deze vrouwen voor wie de sokken worden ontworpen. De designers gaan daarbij op zoek naar de ideale vorm en alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Deze combinatie van pasvorm en kwaliteit zorgt voor een hoog draagcomfort. Heb je deze herensokken eenmaal geprobeerd, dan wil je nooit meer anders.

Hoogwaardige materialen

De Falke sokken zijn gemaakt van garens waar natuurlijke materialen in zijn verwerkt, zoals katoen en wol. Om dat optimale draagcomfort te bereiken, wordt alleen het beste van het beste gebruikt. Denk daarbij aan glanskatoen of Merinoswol. In de sokken zit een perfecte mix van deze materialen. Het wol in de sokken houdt je voeten in de winter heerlijk warm en in de zomer juist koel. Het katoen is daarentegen een stuk huidvriendelijker. Daarom is het materiaal zo in de sokken verwerkt dat je het comfortabele katoen op je huid voelt. En door de hoge kwaliteit blijven de sokken lang mooi. Zelfs na veelvuldig wassen zien ze er nog uit als nieuw. Van deze comfortabele sokken heb je dan ook lang plezier! De sokken van Falke zijn er voor het hele gezin, van babysokken tot en met herensokken.

Scroll naar boven