Must have: handtassen waar je op kan rekenen

handtassen

Handtassen heb je in allerlei soorten en maten. Net zoals iedere vrouw puilt mijn kast uit van de diverse tassen die ik tot mijn beschikking heb. Toch zijn er een paar essentiële stukken die ik niet kan missen: die must have tassen waar je altijd op kan rekenen. In deze blog lees je alles over dat soort handtassen. De reden waarom je misschien zoveel tassen hebt, wat tips die kan toepassen als je een tas gaat kopen en ik vertel je mijn favoriet voor een goede dagelijkse handtas.

Honderden handtassen

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een lading tassen ergens in huis slingeren. Kleine handtasjes voor uitgaan, grote rugtassen voor de langere dagen en alles er tussenin wat je nodig zou kunnen hebben. Wat in iedere garderobe echt niet mag ontbreken, is een handtas die iedere uitdaging aan kan. We leven in een snelle, hectische wereld. Een tas waar jij op kan rekenen moet dat samen met jou aan kunnen.

Waarom al die tassen?

Het is voor velen (vooral mannen) een groot raadsel. Waarom heb je toch al die tassen nodig? Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij mij draait het ook om een stukje zelfvertrouwen. Ik vind het fijn om voor iedere situatie de perfecte tas te hebben. Dan heb ik alles op een rijtje en weet ik dat ik de dag aan kan, ongeacht eventuele uitdagingen. Uiteindelijk is dat de reden voor veel dingen die we doen en kopen: om lekker in ons vel te zitten en zelfverzekerder te zijn.

Situatie gebonden – heb ik de tas wel nodig?

Er zijn ontzettend veel soorten handtassen, omdat er verschillende situaties zijn waar je een tas voor nodig kan hebben. Zo kan je een grote tas willen om naar colleges te gaan, een medium handtas voor tijdens het shoppen en een klein tasje voor het uitgaan. Als je op het punt staat om een nieuwe handtas te kopen, vraag je dan het volgende af: waar ga ik het voor gebruiken? Kan je niks verzinnen, wacht dan nog met de aankoop. Weet je het gelijk, dan weet je zeker dat je de tas gaat gebruiken.

Kwaliteit boven kwantiteit in alledaagse handtassen

Mijn handtas voor dagelijks gebruik moet net als ik tegen een stootje kunnen. Ik wil niet ineens in de rij staan met allemaal stukjes tas in mijn handen – geloof me, dat is een drama. Daarom kies ik altijd een wat dure tas als ik een betrouwbare handtas aan het uitzoeken ben. Bij dit soort aankopen is het verstandiger om voor kwaliteit te gaan en niet voor kwantiteit.

Mijn keuze: handtassen van leer

Persoonlijk geef ik voor zo’n handtas, die ik dagelijks ga gebruiken, de voorkeur aan een goede leren tas. Daarvan weet ik namelijk zeker dat hij een lange tijd meegaat. Gelukkig zijn er genoeg verschillende leren tassen waar ik uit kan kiezen. Ik houd namelijk altijd wel van een beetje keuze. Zoek jij nog een goede alledaagse tas? Ga de volgende keer dan voor een goede, leren handtas. Het is echt de moeite (en het geld) waard – geloof me.

Scroll naar boven