Huishoudbeurs 2015

Het is binnenkort weer zover! De huishoudbeurs komt weer terug in 2015. Vanaf 21 februari tot en met 1 maart 2015 wordt de huishoudbeurs gehouden in de Rai Amsterdam. Wij geven wat tips en tops over de huidhoudbeurs, wij geven aan waar je sowieso geweest moest zijn!

Er komen ieder jaar gigantisch veel vrouwen naar de huishoudbeurs in Amsterdam. Afgelopen keer waren er maarliefst 226.614 bezoekers op de huishoudbeurs. Op de huishoudbeurs is 90 procent van alle bezoekers vrouw, en 10 procent man. Je kan dus zeggen dat het er gigantisch druk is.

Is deze beurs überhaupt geschikt voor de man?

Er zijn mannen die deze beurs leuk vinden. Alleen meer en deel vinden de koopjes en hebben dingetjes jagers maar niks. Alleen maar vrouwen die gillen om een apparaatje. Er wordt ook nog wel een gezegd dat het de ideale date plek is. Om als man indruk te maken op vrouw wel, maar het is als man niet genieten. Voor veel mannen is het een crime.

Wat kost de huishoudbeurs eigenlijk?

De kosten voor de huishoudbeurs zijn verschillend, er zijn normale tickets, en tickets voor het VIP arrangement.

Aan de kassa kosten de ticket 19,50€, online tijdens de beurs kosten tickets vanaf 16,50. Als je nou een vroege vogel bent, en al van te voren tickets gaat kopen betaal je 14,95. Kinderen vanaf 5 tot en met 12 kosten 5,50. Voor kinderen vanaf de leeftijd van 0 tot 4 is de toegangsprijs  € 5,50 Bij de huishoudbeurs kan je ook een vip arrangement nemen, dit kost €59,000 hierbij krijg je dan een lunch, massage, en champagne. Je kan naast alles ook nog gemakkelijk een NS ticket kopen voor 18 euro. Voor de echte koopjes jagers kan je een grote tas kopen, ookwel bekend als de shopper.

Voor meer informatie over de huishoudbeurs, klik hier!

Scroll naar boven