In 15 minuten, gezond en mooi

weinig tijd

Wie wil dat nou niet? Van 20 seconden tot een kwartier: De fijnste tips om een gezonder innerlijk en stralender uiterlijk te krijgen. Wij van waarvrouwenvanhouden.nl hebben de allerbeste tips voor jou op een rijtje gezet!

In maar 1 minuut

De allernieuwste geur Something Blue van Oscar de la Renta ruikt super fris en het lijkt alsof je in een zee van bloemen staat. Heerlijk! De uitstraling van de parfum is adembenemend mooi. De dop van het flesje is gemaakt van de Larimar-steen. Men zegt dat deze steen geluk en liefde brengt. Wie wil dat nou niet? Voor maar € 69, – is een flesje te koop!

De plant zonder suiker wat toch lekker zoet is! Wat is dit? De zoetkracht van Stevia natuurlijk! Het is zeer nieuw en een groen, ofwel natuurlijk alternatief voor suiker. Zes kleine druppeltjes zijn al meer dan genoeg om een schep suiker te vervangen! Felix Verdegem, een Belgische chocolatier schreef er een zeer interessant boekje over, met verschillende recepten daarin! Zie www.genietenvan-zoet.nl ! Je kan natuurlijk de zaadjes zelf ook kopen. Kweek je eigen plantje!

In 2 minuten

Slaap. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat als mensen minder dan 4 uur, of meer dan 9 uur slapen zeer slecht is voor het biologische ritme, en de levensduur verkort. Hoeveel uur moet ik nou eigenlijk slapen dan? Een gezond slaapgemiddelde is zes tot zeven uur per nacht. Veel mensen vinden inslapen zeer moeilijk, een tip van waarvrouwenvanhouden.nl. Leg je handen op je buik en concentreer je ongeveer twee minuten op de ademhaling. Zorg er dan voor dat de voeten en handen warm zijn.

Heb je dat nou ook? Dat je lippenstift snel vervaagt, en niet blijft zitten? Wij hebben daar de juiste oplossing voor. Lippenstift blijft namelijk beter zitten en vervaagt niet als er een klein laagje lipcote over de lippen wordt heen gedaan. Als je het eventjes laat drogen en de kleur is gefixeerd! Fijn toch? Je dure lippenstift blijft langer zitten en dat bespaart je veel geld! Een flesje kost maar € 7,50.- !

In 5 minuten

Heb je er ook zo last van? Pigment vlekken? Verberg het met de Pigment poeder van Mac Cosmetics, het is een heel geconcentreerd kleurpoeder dat goed en zeer lang blijft zitten. Een klein beetje foundation erover heen en dat zorgt voor een super fijn, en afgewerkt effect. Een potje van Mac Vanilla Pigment kost € 21,50.-

In 10 minuten

Iedereen heeft waarschijnlijk wel meer dan 2 dezelfde kleuren nagellak. Het valt niet mee. Altijd de nagellak die te dun is, of snel breekt. Deze nagellak vinden wij van waarvrouwenvanhouden.nl echt super handig! De lak is extra dik, en is zeer handig aan te brengen en bevat een matte kleur. De kleur is prachtig ijsblauw, wil jij dat nou ook niet? Het staat prachtig op de nagels. Daarbij is een topcoat niet nodig, geweldig toch! Koop het nu voor maar € 14,25.- Liquid Sand Tiffany Case.

Geef een reactie

Scroll naar boven