L’space bikini trends 2014

bikinitrends l'space

Na een milde winter wordt het zo langzaam, maar zeker weer tijd voor het bikiniseizoen. Er komen weer een aantal nieuwe bikini’s op de markt, maar welke stoffen, prints en kleuren zijn in 2014 onmisbaar? De bikini’s van L’space zijn in ieder geval helemaal klaar voor de zomer. Het is natuurlijk ook leuk om een top met een andere bottom te combineren. Dit zijn dé bikinitrends voor 2014:

Exotische bikinitrends

Als je deze zomer op het strand loopt, zul je veel exotische prints gaan tegenkomen. Dit kunnen bijvoorbeeld dierenprints zijn, maar ook romantische prints. Als je nu niet kan kiezen tussen felle of zachte kleuren, treur niet. Beide vallen prima in de smaak.

Pasteltinten en vrouwelijke details gaan het in de zomer van 2014 ook uitstekend doen. De fringe bikini, waar we afgelopen zomer al kennis mee hebben gemaakt gaat ook veel gezien worden op de stranden. De allergrootste trend voor 2014 is eigenlijk dat je bikini romantisch en vrouwelijk moet zijn. Dan kan je denken aan bijvoorbeeld een balconette bikinitop, die mag dan ook klassiek of romantisch zijn. De belangrijkste kleuren van dit seizoen zijn: roze, paars, mintgroen en lichtblauw.

Bikini stoffen

Elk jaar is het afwachten welke stoffen de boventoon gaan voeren. De stof zegt namelijk erg veel over een bikini is speelt daarom jaarlijks een belangrijke rol. De belangrijkste grondstoffen voor dit seizoen zijn elasthaan en polyamide, dit zijn de ingrediënten voor een duurzame bikini. Deze stoffen zijn slijt- en scheurvast en vormen de bikini perfect.

Scroll naar boven