Legend tassen, mooie tassen voor onder de kerstboom

Legend tassen

Kerst staat voor de deur en er is wellicht nog tijd om iets aan je verlanglijstje toe te voegen. Sterker nog, al mocht je maar één item op je lijstje zetten, kies dan voor Legend tassen! Zo’n mooi en handig cadeau heb je waarschijnlijk nog nooit gekregen.

Legend tassen voor modieuze vrouwen

Je kent het merk waarschijnlijk wel, maar voor de zekerheid: Legend tassen zijn echt een aanrader voor iedere modieuze, moderne vrouw. Of je nu naar je werk gaat en je boterhammetjes mee wilt nemen óf je hebt een feestje waarop je een mooie, chique clutch bij je wilt hebben óf je bent net moeder geworden en wilt eens een andere luiertas… Met Legend tassen zit je altijd goed. Het is wel verstandig om op je verlanglijstje precies aan te geven naar welke tas jouw voorkeur uit gaat. Er zijn namelijk nogal wat tassen in heel veel soorten en maten. En hoewel je ze waarschijnlijk allemaal wel wilt hebben, is de kans vrij groot dat je gulle gever door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet.

Legend tassen voor moderne mannen

Ook mannen nemen steeds vaker een tas mee. Naar hun werk. Naar een vergadering van de lokale sportclub of natuurlijk een tas met luiers en andere babybenodigdheden. Voor mannen zijn er ook mooie, stoere Legend tassen te vinden. Wat denk je van een laptoptas of een stevige rugtas? Op de fiets, in het openbaar vervoer of op vakantie, je hebt, ook als man, in deze tijd gewoon een tas nodig. Want je wilt nogal wat meenemen tegenwoordig: je laptop, tablet, bril, zonnebril, huissleutels, autosleutel, portemonnee, telefoon(s). Dat past niet meer in de achterzak van je spijkerbroek. En in een pantalon zitten zelfs vaak geen zakken. Om dan toch je spullen allemaal te kunnen vervoeren kies je als moderne man tóch voor een tas van Legend tassen.

Lederen tassen

Alle tassen van Legend tassen zijn uitgevoerd in leer van een zeer hoge kwaliteit. Toch is leer niet saai. Legend tassen worden in verschillende modellen gemaakt en van verschillende kleuren leer. Met 7 verschillende kleuren heeft Legend tassen er altijd een kleur bij die precies bij jou en het doel waarvoor je de tas hebt past. Soms is het leer gewoon gebruikt alsof het stof is, soms is het leer gevlochten voor een weer totaal andere uitstraling. Het grote voordeel van leer is dat het bijna niet slijt en dat het door gebruik steeds mooier en soepeler wordt.

Scroll naar boven