Lente! Tijd voor lekkere smoothies

smoothies

De lente is aangebroken! Wat een heerlijkheid, weg met de warme chocolademelk en op naar de…. Super gezonde en lekkere smoothies!

Een smoothie is een gezond drankje en ook nog eens super lekker. Je kan smoothies maken met verschillende producten. In de lente is een smoothie met vers fruit ontzettend lekker en fris. Je kan veel verschillende soorten fruit gebruiken. Bijvoorbeeld: banaan, aardbei, kiwi, sinaasappel en nog veel meer!

Waarvan kun je smoothies maken?
Smoothies hoeven niet alleen gemaakt te worden van fruit. Je kan ook met groente een smoothie maken. Die is ook nog eens extra gezond!! Voorbeelden voor groente zijn: bleekselderij, tomaatjes, spinazie maar ook pesto.

Een heel groot voordeel aan smoothies is dat je zelf kan bedenken wat je erin doet zonder vette toevoegingen er bij te doen. Houd dat dus dan ook zo dames! We willen er straks allemaal goed uitzien wanneer de bikini weer aan kan.

Wist je dat?
Een smoothie is niet alleen lekker, maar bevat ook een bron van vitamines en zorgt er ook nog eens voor dat je immuunsysteem verbeterd wordt!

Een smoothie wordt meestal bereid met een mixer of blender. Het is heel simpel. Je snijdt het fruit in stukjes en gooit het in de blender of mixed het met de mixer. Binnen een paar minuten ben je klaar. Helemaal super! Snel in geschenken en terug naar de tuin genieten van het lente zonnetje.

Wij kunnen ontzettend creatief zijn dus laat dat maar zien! Maak je eigen gezonde smoothie en laat ons weten wat erin zat en hoe de smoothie smaakte!

Als je echt geen inspiratie hebt…
Hier een recept voor een frisse watermeloen smoothie!

  • 4 kopjes pitloze watermeloen
  • 10 ijsblokjes
  • ⅓ kopje vers limoensap
  • ¼ kop witte suiker
  • ⅛ theelepel zout

 

 

Scroll naar boven