Leuke merken voor grote maten mode

Grote maten mode

Iedereen wil er leuk uit zien of je nu maatje 36 of maat 46 heb. Het belangrijkste is dat je de kleding die jij leuk vindt ook kan vinden. Hieronder vindt u een aantal merken die erg leuke kleding hebben voor vrouwen met een maatje meer. Een van de winkels die onderstaande merken verkoopt is Bagoes. Bagoes heeft verschillende fysieke vestigingen, maar ook een zeer uitgebreide webshop indien er geen winkel bij u in de buurt is gevestigd. Bagoes is zeer gespecialiseerd in het leveren van grote maten mode.

Junarose
Junarose is een merk dat meegaat met de fashiontrends van ieder seizoen. Het is het kleine zusje van Vera Moda en Only. Houd bij het merk Junarose wel rekening dat deze soms wat kleiner valt dan gewend.

Mat Fashion
Mat Fashion is aanwezig, opvallend en érg leuk! De ontwerpen worden gebaseerd op alles wat er in de wereld gebeurd, dit geldt voor zowel de kleuren als materialen.

Veto
Veto kun je goed als business kleding dragen, maar ook zeker in de weekenden. De zakelijke look creëer je met de modieuze blazers welke je kunt combineren met een shirt met een leuke opdruk. Maar ook voor de ‘altijd mogelijk’ little black dress kun je bij dit merk terecht.

Laarzen met extra brede schacht
De meeste vrouwen die een maatje meer hebben, hebben vaak ook iets dikkere kuiten. Drie erg leuke merken die laarzen met een (extra) brede schacht verkopen zijn Head over Heals Walkers, Bladelli en Babouche.

Wilt u altijd wel iets nieuws, kijk dan ook eens op www.modeoutlet.nl voor bovenstaande merken en vind zeer goedkoop net dat ene leuke shirtje of jasje!

Scroll naar boven