Voor elke vrouw een lingeriesetje

Lingeriesetjes

Elke outfit van een vrouw begint met een lingeriesetje. Over het algemeen bestaat een lingeriesetje uit een bh en een slip. Dit kan worden uitgebreid met accessoires, zoals beenmode. Het is belangrijk dat lingerie comfortabel zit, maar een vrouw wil zich ook goed voelen in een lingeriesetje. Een mooi en goed zittend lingeriesetje kan een flinke boost geven aan het zelfvertrouwen van een vrouw. Lingerie bestaat er in heel veel verschillende soorten en maten, zo vind iedere vrouw een passend lingeriesetje. Ben je op zoek naar mooie lingeriesetjes? Kijk dan bij Lingerie warenhuis.

baSic lingeriesetjes

Elke vrouw heeft wel minimaal één basic lingeriesetje in haar kast liggen. Vaak bestaat deze uit een zwarte of witte bh met bijpassende slip. Deze setjes kunnen altijd en overal onder worden gedragen. Of dit nou onder je alledaagse outfit is, je joggingspak of werkkleding, een basic lingeriesetje komt altijd van pas. Basic lingerie is vaak gemaakt van een katoenen stof. Hierdoor heeft een bh of slip een fijne pasvorm en ziet het er altijd mooi uit.

Luxe lingeriesetjes

Een luxe lingeriesetje heeft vaak meer details dan een basic lingeriesetje. Je vind de bh’s of slips met bijvoorbeeld kant en steentjes. Luxe lingerie is vaak gemaakt van duurdere stoffen, zoals satijn. Deze stof is van goede kwaliteit en heeft een lichte glans, waardoor een bh of slip luxe oogt. Luxe lingerie kan goed gedragen worden onder een feestoutfit zoals een mooie jurk. Ook bij een speciaal etentje, kan luxe een mooie basis zijn van jouw outfit. Ben je op zoek naar luxe lingeriesetjes? Kijk dan bij Mystery lingerie.

Uitdagende lingeriesetjes

Een uitdagend lingeriesetje bestaat vaak uit meer dan een bh en een slip. Je kan hierbij denken aan verschillende accessoires zoals kousen, handschoenen of jarretels. Ook zien de bh en slip er verleidelijker uit dan bij een basic of luxe lingeriesetje. Zo zal het setje meer kant bevatten en vaak ook bestaan uit sexy kleuren als rood en zwart. Uitdagende lingerie wordt vaak in de slaapkamer gedragen.

 

Bekijk hier een groot assortiment Sloggi ondergoed of nog meer Onderbroeken

Scroll naar boven