Mode

Mode is voor vrouwen een belangrijk onderwerp. Vrouwen willen er het liefste altijd goed uit zien. Veel afwisseling in de kleding en proberen er altijd goed uit te zien.

De mode trends veranderen vaak, de vrouwen proberen dan ook altijd up-to-date te blijven. Mee te gaan met de trends door middel van nieuwe kleren kopen. Maar je kan natuurlijk ook proberen om leuke combinaties te maken met kleren die je al wat langer hebt. Zorg wanneer je kleding koopt dat het wel van goede kwaliteit is, zo kan je langer met de kledingstukken doen.

Wanneer je uitgekeken bent op de kleding stukken leg het dan netjes achter in je kast. Na een paar maanden kan je het weer te voor schijn halen en misschien wel nieuwe combinaties maken met de kleren die je nu hebt. Op deze manier hoef je niet telkens je kleding weg te gooien maar kan je de kledingstukken langer gebruiken.

Je moet natuurlijk niet vergeten om soms wat weg te gooien. Het heeft geen zin om eeuwig kleding stukken te bewaren. Wanneer de kleding gaat slijten of niet meer goed zit is het tijd om het weg te gooien.
Weggooien hoeft niet altijd. Wanneer het in principe nog goed is kan je het ook geven aan een tweede hands winkel of op sturen naar een derde wereld land. Zo maak je andere mensen ook weer blij.

Heb je nou geen inspiratie over wat je nou moet aantrekken of weet je niet wat voor nieuwe kleding je wil? Kijk dan even op  Our Litlle Ware House. Our Little Ware House heeft een ruime keus in kledingstukken.

Voor leuke onderkleding en mooie bh’s kan je kijken op Bodyfashion Born. 

Mooie leren tassen? Kijk op Leren tas

Mooie jurken voor een feestelijke gelegenheid? Kijk op feestjurken

De mooiste mode? Zwijnenburgmode.nl

Steunkousen nodig?

Scroll naar boven