Natuurlijke stimulerende middelen

lustopwekkende middelen

Er is al veel geschreven over potentieverhogende middelen, maar heeft u er ooit aan gedacht dat deze producten ook puur natuur kunnen zijn? In veel producten vindt u synthetische samenstellingen terug, terwijl het bekend is dat er veel natuurlijke middelen zijn die de lust kunnen opwekken. In dit artikel zullen we eerst ingaan op natuurlijke producten die van zichzelf lustopwekkend zijn en daarna zal er beschreven worden welke natuurlijke capsules er tegenwoordig op de markt zijn.

De lijst van natuurlijke ingrediënten uit de natuur
Er is een lange lijst van producten die de bedprestaties verbeteren, seks-opwekkend zijn of zorgen voor een betere spermaproductie. De werkzame stof is in de meeste gevallen een afrodisiacum. Afrodisiaca kunnen grofweg opgedeeld worden in drie verschillende groepen: 1. Libido-verhogend 2. Potentie-versterkend en 3. Seksueel genot verhogend. Hieronder staat een lijst van enkele middelen die lustopwekkend kunnen zijn. Van de meeste producten is de werking (nog) niet wetenschappelijk onderzocht.

  • Asperge: Men zegt dat er stoffen in zitten die de vermoeidheid tegengaan en daardoor meer zin in seks kunnen geven;
  • Rode peper: Zit vitamine C in, wat de bloedcirculatie verbetert;
  • Chocolade: In de cacao zit een stofje dat lustopwekkend is en een ontspannend effect geeft;
  • Oesters: Naast dat oesters lijken op het vrouwelijke geslachtsdeel zouden er ook werkzame stoffen in zitten als zink, proteïnen, vetten en calcium.

Deze lijst kan bijna oneindig aangevuld worden, echter is het zo dat de werking van deze producten nog niet wetenschappelijk bewezen is. Wel zweren sommige mensen bij het gebruik ervan.

Producten met natuurlijke ingrediënten
Wie geen synthetische capsules wil nemen, kan terecht bij natuurlijke stimulerende middelen als Ayus Forte, Prelox en Bional. De Ayus Forte is er voor de man en voor de vrouw. Deze capsules bestaan uit natuurlijke bestanddelen die de zin in seks verhogen en het seksuele vermogen stimuleren. Het middel bevat natuurlijke producten zoals kruiden en planten. Ook het middel Prelox kan gebruikt worden om lust op te wekken. Dit product zit verpakt in tabletten, die dagelijks geslikt moeten worden. Het product van Bional, de Bional Presta verhoogt het libido en is goed voor de seksuele gezondheid.

Scroll naar boven