NIGHT OUT MAKE UP LOOK

avondlook

Iedereen heeft een verschillende manier om make-up op te doen. Hoe meer ervaring iemand heeft hoe meer talent deze persoon dan ook zal hebben. Maar het belangrijkste om te weten is hoe je de basis aanbrengt. In deze blog leg ik uit wat de basisroutine en producten zijn voor een goede avondlook.

Stap 1

De eerste stap is om een primer aan te brengen. Dit is de basis voor je foundation. Het maakt de huid zacht en egaal door poriën op te vullen. Primer zorgt er ook voor dat de foundation beter dekt.

Stap 2

De tweede stap is het aanbrengen van de foundation. Dit doe je door de foundation op te doen door middel van stipjes. Dit werkt beter omdat je het beter kunt uitsmeren.  Het uitsmeren doe je met een beautyblender voor het beste resultaat.  Tijdens het blenden wordt er gedept en er worden geen veegbewegingen gemaakt.

Stap 3

Vervolgens breng je de oogschaduw aan. Dit kun je doen met behulp van tape voor een scherpere oog look. Tijdens het aanbrengen van de oogschaduw gebruik je meerdere kleuren, aan de binnen kant een wat lichtere kleur dan aan de buitenkant van het oog. Om dit mooi en goed te doen moet je zorgvuldig blenden. Dit doe je met een blendingkwast. Hierna doe je nog wat eyeliner en mascara op.

Stap 4

De wenkbrauwen, dit moet je zorgvuldig doen. Je wilt natuurlijk niet dat je met twee verschillende wenkbrauwen loopt. Twinning is winning. Als je je wenkbrauwen hebt bijgekleurd kun je ze strakker maken met een lijntje concealer.

Stap 5

Nu breng je de concealer aan. Dit doe je in de vorm van een triangel langs de neus. Ook dit blend je met een beautyblender.  Hierna kan je door met het contouren als je dit wilt en anders ga je door naar de lippen.

Stap 6

Nu kun je gaan contouren. Je pakt een donkere poeder maar deze moet wel nog bij je huid type passen. De donkere poeder smeer je op je wang. Om de goede plek te bepalen maak je een vissenmond. Nu zie je dat er “deukjes” ontstaan bij de jukbeenderen. Op deze plek breng je het aan. Hierboven breng je highlighter aan.

Stap 7

De lippen. Als laatste stap kleur je de lippen met een lipliner en een lippenstift.  Je kunt je lippen iets overlinen maar ga niet te ver boven de liplijn uit. Als je dit wel doet dan valt het op.

 

Dit is het basic proces wat je doet voor een goede look.

Scroll naar boven