Onder de douche!

vrouwen onder de douche

Wij vrouwen houden erg van douchen. Het is lekker om heerlijk fris en schoon te zijn en bovendien is douchen vaak ook heel erg lekker! Maar wat zijn nou de beste producten om onder de douche te gebruiken? Wij hebben een paar voor je op een rijtje gezet!

Vaak vinden vrouwen het lekker om producten te gebruiken die een lekkere geur hebben en zacht zijn voor op de huid. Bij deze producten kun je denken aan Therme en Rituals. Maar ook zijn de huismerken van bijvoorbeeld Etos of Kruidvat goed te doen onder de douche. Deze producten zijn van iets mindere kwaliteit maar zeker niet een afrader om te gebruiken voor onder de douche.

Voor sommige vrouwen wordt het aangeraden om producten te gebruiken waar geen parfum in zit. Bij deze producten kun je denken aan Neutral en Nivea. Bij neutral bevatten de producten geen parfum en geen kleurstoffen. Dit zorgt voor een natuurlijke kleur van de shampoo of de douchegel en in alle producten van neutral zitten 0% parfum.

Bij Nivea houden ze van natuurlijke producten. Nivea probeert steeds meer producten te maken die voldoen aan de belangrijk voorwaarden die een vrouw stelt aan douch producten.
Nivea heeft sinds kort een nieuw product geïntroduceerd. Dit product is een douchegel en bodylotion in een. Dit nieuwe product zorgt ervoor dat je na het douchen meteen je kleding aan kan trekken. Voor vrouwen is dit natuurlijk ideaal, het scheelt veel tijd bij het aankleden.

Voor meer informatie over de nieuwe bodylotion van Nivea kan je kijken op de site.

 

 

 

Scroll naar boven