Online pokeren alleen voor mannen? Dat denk ik niet!

Online pokeren

Pokeren, en zeker online pokeren wordt toch echt gezien als spelletje voor mannen. Maar dat is het al lang niet meer. Ook vrouwen kunnen online pokeren. Sterker nog, ook voor vrouwen is het online spelen van een spelletje erg populair. Waarom dan niet online pokeren? Je zou denken dat vrouwen meer van de echte spelletjes zijn. Gezellig met goede vrienden, een glas wijn en wat lekkers een avondje gezelschapsspellen doen. Maar online zijn ook erg leuke spellen te vinden. En daar hoef je niemand voor uit te nodigen.

Online pokeren kan ook gezellig zijn

Je moet online pokeren zelf gezellig maken. Alleen in de kamer zitten en staren naar je scherm is natuurlijk niet echt gezellig te noemen. Maar maak lekkere hapjes voor jezelf. Schenk een (alcoholvrij) drankje in en ga er lekker voor zitten. Voor je het weet heb je een hartstikke leuke avond. Gezellig online pokeren met vreemden. En je hoeft je er niet eens mooi voor aan te kleden. Je pyjama of joggingpak volstaat. En dat is eigenlijk ook wel eens lekker, toch?

Oefenen met gratis online pokeren

Wanneer je nog nooit poker hebt gespeeld, is het wel verstandig om even te oefenen voor je voor geld gaat spelen. Er zijn diverse gratis sites waar je online kunt pokeren met “nep geld”. Je leert dan precies wat welke kaarten voor je kunnen betekenen. Je leert ook of je kunt gaan bluffen of juist op safe moet spelen. Online pokeren is past ├ęcht leuk als je precies weet wat je aan het doen bent. Door op zo’n gratis site te oefenen, krijg je steeds meer ervaring, zonder dat je ervoor betaalt.

Online pokeren voor echt geld

Wanneer je denkt dat je genoeg geoefend hebt, kun je online gaan pokeren voor echt geld. Dat maakt het nog spannender. Je kunt namelijk flink winnen, maar ook flink verliezen. Zoals bij ieder gokspel en in het casino geldt ook voor online pokeren: neem niet meer geld mee dan je kunt besteden. Op die manier kun je een keer verliezen zonder dat je financieel in de problemen komt. Een hobby mag best wat geld kosten (ga maar eens naar de sportschool), maar het moet natuurlijk wel binnen de perken blijven. Je kunt ervoor kiezen om je winst apart te zetten en er na een bepaalde periode wat leuks van te kopen voor jezelf. Zo heb je dubbel plezier van je nieuwe hobby.

Scroll naar boven