Schoenenkasten, de plaats voor jouw complete collectie

Schoenenkasten

Veel vrouwen hebben dezelfde “tik”. Schoenen. Schoenen in álle soorten, kleuren, printjes en modellen. Maar waar ruim je die schatjes nou mooi overzichtelijk op? In schoenenkasten natuurlijk. Want je wilt natuurlijk niet dat jouw prachtige collectie beschadigt. Schoenenkasten zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Er is voor iedere vrouw juist die kast beschikbaar die bij haar interieur én schoenen past.

Schoenenkasten voor iedere soort schoenen

Of je nu juist van de ballerina’s bent, van de sneakers, van de hoge laarzen of van de enkellaarsjes, je wilt natuurlijk dat jouw schoenen zo lang mogelijk mooi blijven. Heb je al eens aan schoenenkasten gedacht? Je kunt hier, in ieder geval een deel van, je collectie in kwijt. Zo blijven de paren mooi bij elkaar. Ze verkleuren niet door zonlicht. En je breekt je nek er niet meer over als je je gang, inloopkast of slaapkamer binnenkomt. Ook houden ze jouw schoenen uit het zicht van je dochter, die maar wat graag op hakken wil lopen. Maar dan wel altijd net de hakken waar jij het meest voor hebt betaald.

Schoenenkasten voor het hele gezin

Soms moet je ruimtes delen. Helemaal als je een gezin hebt. Het is dan fijn dat je ook hele grote schoenenkasten hebt waar je alle schoenen goed in kwijt kunt. De kinderen leren zelf hun spullen op te ruimen en jij hoeft niet meer op zoek naar linker- dan wel rechterschoenen die op mysterieuze wijze verdwenen lijken te zijn. Doordat de schoenenkasten goed geventileerd kunnen worden, kunnen zelfs de stinkschoenen van je partner er goed in opgeborgen worden. Wanneer je slim bent zorg je natuurlijk gewoon voor meerdere schoenenkasten. Een voor jou, in bijvoorbeeld de inloopkast en een voor de rest van je gezin. In de bijkeuken of gang. Zo blijven jouw schoenen nog mooier en komen ze niet per ongeluk in aanraking met de prutschoenen van je zoontje.

Voordelen van schoenenkasten

De voordelen van schoenenkasten zijn enorm. Je kunt je schoenen er netjes per paar in kwijt. Je hoeft niet meer te graaien in stapels schoenen. Je schoenen staan op veilige afstand van elkaar. Doordat ze de ruimte hebben kunnen ze goed drogen en kun je na een tijdje de modder of andere viezigheid er gewoon afborstelen. Jouw pumps worden niet meer geplet door de lompe werkschoenen van je partner. En als de kast eens opgeruimd moet worden, zie je direct hoeveel nieuwe paren je nog kunt aanschaffen.

Scroll naar boven