Slaaptips; mooi wakker worden!

Wij vrouwen vinden het altijd erg belangrijk dat we mooi en gezond wakker worden. Er zijn natuurlijk tips die daarbij kunnen helpen. Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Op tijd slapen.
Door een goed slaap ritme kan je lichaam goed herstellen in de nacht.

Slaap zonder make-up.
Het klinkt van zelf sprekend maar toch doen heel veel vrouwen het niet. Dit zorgt ervoor dat je poriën verstopt blijven zitten en geïrriteerd raken. Ook komen de make-up vuiltjes in je ogen en kan dat ontstoken raken. Zorg gewoon lekker dat je voor het slapen je make-up eraf haalt en je huid reinigt. Een goede nachtcrème is altijd welkom.

Het verschonen van je bed lakens.
Het verschonen van je lakens helpt ook. En dan hebben we het over je hoofdkussen. Het verschonen van je hoofdkussen zorgt ervoor dat er geen vieze bacteriën zich kunnen verzamelen. En als we zeggen verschonen bedoelen we ook vaak. Dat is ongeveer 2 keer per week. Een goede tip is om elke nacht voordat je gaat slapen je hoofdkussen om te draaien.

Steek je haar op.

Zorg dat tijdens het slapen er geen lokken van je haar in je gezicht zitten.
Dit zorgt er namelijk voor dat je huid niet goed kan herstellen. Steek je haar ook niet te strak op want dit kan er voor zorgen dat je haar lokken afbreken. Gewoon een losse knot of paardenstaart is goed.

Er zijn natuurlijk nog meer tips voor gezond wakker worden. Maar dit is alvast een beginnetje!

het gebruik van een slaapmasker werkt uitstekend voor een beteren nachtrust

Scroll naar boven