Slapen.. Niet alleen lekker maar ook goed voor je gezondheid!

slapen

Slapen… Niet alleen ontzettend lekker maar ook goed voor je gezondheid!

Wij vrouwen willen er alles aan doen om er mooi uit te zijn en doen er dus ook veel voor. We maken ons op, kleden ons leuk aan, staan 30 minuten voor de spiegel voor ons haar en letten goed op wat we allemaal eten en drinken. Zoveel is helemaal niet nodig om een echte schoonheid te zijn!

Veel slapen en een rustige, goede nachtrust kan al heel veel helpen. Zorg dat wanneer je gaat slapen je fris en schoon bent. Haal al je make-up eraf en doe je gezicht even onder de kraan. Een lekkere nacht crème is ook niet verkeerd. Zorg er ook voor dat je hoofdkussen lakens schoon zijn en dat deze regelmatig vervangen worden.

Voor een goede nachtrust kun je een aantal dingen doen.
Zorg er ten eerst voor dat er een raam open staat, frisse lucht is ontzettend goed voor je. Ook is het beter voor je nachtrust als je niks aan je hoofd hebt. Regel alles voor de volgende morgen wanneer je gaat slapen. Leg je spullen klaar, bedenk wat je aan wilt en zorg dat je alles op orde hebt. Zo heb je niks aan je hoofd als je gaat slapen en kan je met een gerust hart gaan dromen. Wie wil er nou midden in de nacht wakker worden en in de stress raken omdat je iets niet goed op orde hebt?

Ook is het beter als je slaapt je telefoon niet in de buurt te hebben van je hoofd. Telefoons geven stralingen af en deze stralingen zijn slecht voor je gezondheid. Dus dames wees verstandig en leg je telefoon aan de andere kant van je kamer! Anders doe je voor niks je schoonheidsslaapje.

Hoeveel uur per nacht slaap?
Hoelang je per nacht moet slapen verschilt per mens. Na 4 a 5 uur is je kernslaap bereikt en zouden we eigenlijk genoeg energie moeten hebben. Maar door onze manier van leven hebben veel mensen niet genoeg aan deze uurtjes. Hoeveel je moet slapen per nacht kan je ook ontdekken door te kijken hoe moe je bent overdag. Wanneer je zelf ontzettend moe bent en geen energie hebt weet je dat je meer moet slapen in de nacht. Als je fit bent en vol met energie zit heb je genoeg geslapen.

Onthoud wel dat wanneer je moe bent dit niet over gaat in een dag. Je moet dagen eerder naar bed gaan wil je weer meer energie krijgen.

Nog een laatste tip!
Wil je toch beschermd zijn tegen de negatieve stralingen van je telefoon kijk dan even op www.radygo.nl!

 

Scroll naar boven