Thebagstore.nl, een tas voor iedere portemonnee

Thebagstore.nl

Last minute shoppen voor de kerst? Kijk eens op Thebagstore.nl. Je vindt hier tassen voor iedereen, voor jong en oud, groot en klein en voor iedere toepassing die je maar kunt bedenken. En, ook zeker niet onbelangrijk in deze maand: tassen voor ieder budget. Of je nu gaat voor een mooie laptoptas, clutch, rugtas, reistas of een portemonnee, er is voor ieder wat wils.

Wat is Thebagstore.nl?

Thebagstore.nl is een jong, maar toch al ervaren bedrijf dat in de online wereld zeer bekend is. De naam zegt het al: ze verkopen tassen. En dan niet zomaar tassen, maar tassen van goede kwaliteit, van bekende of opkomende merken. Ze zijn (natuurlijk) gecertificeerd Thuiswinkel-lid. Dit Thuiswinkel Waarborg geeft aan dat je bij Thebagstore.nl goed online kunt shoppen zonder gevaar te lopen dat je gegevens worden misbruikt. Dat is toch een fijn idee. Thebagstore.nl houdt er erg van om contact te houden met klanten en potentiële klanten. Dit doen zij dankzij een prima klantenservice, waar je met al je vragen en opmerkingen terecht kunt. Maar ook sturen zij je, maximaal 24 keer per jaar, een commerciële nieuwsbrief. Je blijft dan goed op de hoogte van alle trends en je ziet dan direct waar de voordelen te behalen zijn. Mocht je hier geen interesse in hebben, dan kun je je gemakkelijk afmelden via Thebagstore.nl.

Welke merken heeft Thebagstore.nl?

Het zijn er écht teveel om zo maar even op te noemen. Toch zal ik een kleine opsomming maken van bekende en minder bekende merken: Amsterdam Cowboys, Björn Borg, Converse, Eastpak, Legend, O My Bag, Superdry, Tommy Hilfiger, Urban Junk. Dit zijn zomaar een paar merken waarvan je de tassen natuurlijk koopt via Thebagstore.nl. Voor het volledige overzicht verwijs ik je graag naar de site.

Handig kiezen en bestellen op Thebagstore.nl

Vaak zijn online winkels nét niet helemaal handig ingedeeld of zijn de zoektermen te lastig. Dat is op Thebagstore.nl zeker niet aan de orde. Al op de beginpagina maak je een keuze: dames, heren, kids. Je krijgt dan aan de linker zijde van de pagina een gemakkelijk keuzemenu. Door vinkjes aan en uit te zetten, selecteer je precies die tas of portemonnee die bij jou past. Of die je onder de kerstboom wilt leggen voor je oom, zus, nichtje of kind. Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, wordt het door jou bestelde product nog dezelfde dag verstuurd! Dus last minute shoppen hoeft écht geen probleem te zijn en kan gewoon vanuit jouw luie stoel.

Scroll naar boven