Thema bruiloft, maak je bruiloft extra persoonlijk

Thema bruiloft

Je gaat trouwen en bij trouwen  hoort een bruiloftsfeest. Het organiseren van feesten is altijd best moeilijk. Je wordt geacht rekening te houden met de gasten en toch iets naar jouw eigen smaak te realiseren. Bij een bruiloft gaat het toch echt om het bruidspaar, maak het daarom zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt. Een thema bruiloft is een goede manier om het feest een  (niet te saai en te traditionele) persoonlijke draai te geven.

Je eigen stijl

Er zijn een aantal dingen hetzelfde aan elke bruiloft: witte jurk, lopen naar het altaar en het traditionele ‘ja’ woord. Om dit te verbreken kun je er voor kiezen om een thema bruiloft te houden. De gasten zullen versteld staan van het unieke feest. Een thema bruiloft moet natuurlijk wel bij  jullie passen. Ga daarom na wat je eigen stijl is en probeer het feest hierop aan te passen. Het klinkt erg moeilijk om na te gaan waar je van houdt, dat is waar. Als je samen met je aanstaande de tijd neemt om na te denken lukt het zonder twijfel. Maak een lijstje van jullie interesses en kies zo een thema voor de thema bruiloft. Geef er een persoonlijke draai aan.

Kleurgebruik

Tegenwoordig zijn kleuren helemaal in. Het uitkiezen van een paar kleuren kunnen een bruiloft ook al een soort thema bruiloft effect geven. Kies bijvoorbeeld twee kleuren die goed matchen en gebruik lichte en donkere tinten om het af te breken. Kleuren zijn een perfecte oplossing als je niet van een te drukke thema bruiloft houdt. Bestudeer daarom goed alle mogelijke kleuren combinaties en gebruik wat bij je past.

Kleding voor thema bruiloft

Je zou natuurlijk helemaal voor je thema bruiloft kunnen gaan en je gasten vragen om hun kleding hierop aan te passen. Als het thema een bijvoorbeeld ‘’geschiedenis’’ is, laat je alle gasten komen in een outfit dat past bij een periode uit de geschiedenis. Met een kleurenthema gaat dat nog makkelijker, gasten kunnen dan gewoon normale kleding dragen in die specifieke kleur. Als je besluit om je gasten dit te laten doen, wees dan duidelijk en laat her ver van te voren weten.

Scroll naar boven