Uit eten gaan, of toch zelf koken met de feestdagen?

Eten met kerst.

De feestdagen kom er weer aan, of het zo’n feest is voor de portemonnee  dat vragen wij ons wel vaker af. Maar toch, de feestdagen, welke vrouw houdt daar niet van. Elke jaar komt die ene vraag terug, gaan wij zelf koken, of wordt er voor ons gekookt.

Uit eten gaan

Lekker! Er zijn duizenden stekjes, en plekjes waar jij gezellig kan eten tijdens de feestdagen. Met apps als Iens.nl kan men tegenwoordig zeer goed zien waar je lekker kan eten. Het is uiteraard van  groot belang dat alles lekker is, en dat het super gezellig is. Daarbij is het van belang dat de kosten niet  gigantisch hoog worden. De feestmaand is er toch om gezellig met familie en vrienden uit eten te gaan, dus waarom niet eens in het jaar? Er zijn verschillende eisen die je kan hebben als restaurant ganger. Je kan uit etegen gaan met leuke muziek en theater, gecombineerd met een chique diner.

In Amsterdam bijvoorbeeld is er elk jaar een WinterParade, een avond met veel gezellige muziek en theater. Er is een tafel van ruim 150 meter lang waar men aan eet. Hoe gezellig is dat? Naast de winterparade zijn er nog meer eet tentjes als Boom Chicago,

Zelf eten maken

Het is uiteraard ook super leuk om zelf eten te gaan maken. Voor familie dit op bezoek komen, voor het gezin of vrienden. De kerstsfeer(Sfeer zegt, schrijft men met een F, en niet met een W…) moet natuurlijk goed overkomen op de gasten en het etende publiek. Wij hebben wel vaker last van, wat moet ik dit jaar nou weer maken met kerst. veel mensen hebben hier last van. Een redelijk ‘nieuw’ bedrijf is ‘De Kookfabriek’. In de kookfabriek leert men hoe je echt de lekkerst en makkelijkste recepten snel en goed kan maken. een echte tip voor de huisvrouw, en voor de huisman. Een avondje gezellig met elkaar koken is een echte aanrader.

 

Scroll naar boven