Voel je goed! Dan straal je dit ook uit!

voel je goed

Dat veel vrouwen onzeker zijn over hun lichaam is een feit. Vrouwen zien vaak minpunten aan zichzelf die andere nooit zullen zien. Heb jij geen maatje 34 zoals de meest modellen? Dan wil dit niet gelijk zeggen dat je te dik bent, in tegendeel zelfs. Veel mannen vinden vrouwen met ronde vormen veel aantrekkelijker, dan vrouwen die niks hebben ‘om vast te houden’.

Heb jij een kleding in een maatje meer dan is het belangrijk dat je kleding koopt die jouw positieve energie uitstralen. Koop nooit kleding een maatje te klein, ten eerste dit zit niet lekker en ten tweede hierdoor lijk je dikker dan je werkelijk bent. Er zijn meer dan voldoende winkels die modieuze kleding in grote maten verkoopt. Kies niet alleen voor fletse kleurloze kleding maar accentueer juist jouw pluspunten met een opvallend kleurtje.

Naast goed passende kleding is goede onderkleding ook belangrijk. Heb je grotere borsten kies dan ook een bh in de juiste maat. Lingerie speciaalzaken hebben ook in grotere cup-maten erg mooie bh’s, in de speciaalzaken kun je bh’s tot en met cup K vinden. Wanneer je een bh te klein koopt dan veroorzaakt dit de zogenaamde dubbele borst, met een goede bh voorkom je dit probleem en ben je ook veel vrijer in bewegen.

Ook mooie laarzen kunnen er voor zorgen dat je langer en dus slanker lijkt. Kies een laars met een mooie hak en creëer extra lengte. Heb je last van dikke kuiten? Ook dan is er een groot assortiment mooie laarzen verkrijgbaar, een merk die kwalitatief zeer goede laarzen aanbied is Head over Heals Walkers.

Straal, leef en geniet! Als jij je goed voelt dan zullen andere dit ook zien.

Scroll naar boven