Vrouwen houden van Snoep!

Stiekem snoepen, we doen het allemaal.  Soms is de verleiding te groot. De hele dag hebben we ons moeten inhouden, als we dan eindelijk na een lange dag thuiskomen, mag een stukje chocola best. Welke snoep soorten vinden vrouwen nou eigenlijk het allerlekkerst? Ik zal in dit blog een kleine top 5 samenstellen. En onthoud, u mag best een keertje snoepen. Zelf heeft u wel door wanneer het teveel wordt.

Snoep top 5

  1. Een heerlijk stukje chocola, soms met een uitschieter waarin er iets meer gepakt wordt. Dit kan best een keertje, heerlijk een film kijken met een vriend of vriendin. Probeer eens een keer Johnny Doodle, heerlijke chocola!
  2. Ijs, heerlijk met een bakje ijs op de bank een film kijken. Dekentje erbij en relaxen maar. Vooral het ijs van Ben & Jerry valt enorm in de smaak.
  3. Gezellig met vriendinnen een filmavondje. Wel zo gezellig met zijn allen. Pak een grote school en doe de corn maar in de magnetron! Poppen maar en veel plezier!
  4. Chips, deze spreekt uiteraard voor zich. Pak er een schaal bij 😉
  5. U verwacht het niet na de eerste vier snoepsoorten, maar fruit kan ook heerlijk gesnoept worden. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een lekkere smoothie te maken met bijvoorbeeld: Kwark, Sinaasappelsap, gebroken lijnzaad, kiwi, appel, banaan en aardbei! Enjoy!

Uiteraard gaat het snoepen van lekkernijen gepaard met smoesjes. Een klein overzicht van vaak gebruikte smoesjes:

  1. Ik ben nu toch aan het snoepen, dan maakt het niet uit of ik er nog eentje extra pak.
  2. Dit is gezond snoep, het verzacht mijn keelpijn en helpt mij erbij om een frisse adem te hebben.
  3. Ik heb de hele week gewerkt, het weekend is om te genieten.
  4. Ach, het is maar één snoepje.
  5. Ik heb al de hele dag gezond gegeten, nu kan het echt wel.
Scroll naar boven