Waar vrouwen van houden: strijkvrije Olymp overhemden

olymp-strijkvrije-overhemden

Elke vrouw kent het en elke vrouw heeft er een hekel aan: strijken.
En alsof het strijken van je eigen kleding nog niet genoeg is, moet de kleding van je man ook nog gestreken worden. Shirtjes gaan meestal nog wel, of een spijkerbroek. Wat pas echt vervelend is zijn die overhemden met allemaal knoopjes en vouwen die je niet meer goed krijgt. Soms ben je met  overhemden langer bezig dan met 5 shirts of broeken. Gelukkig is er een nieuwe ontwikkeling die er voor zorgt dat dit niet meer hoeft te gebeuren; strijkvrije olymp overhemden! Nooit meer strijken dus met deze Olymp overhemden.

Goede kwaliteit
Strijkvrije Olymp overhemden zijn van uitstekende kwaliteit. Gelukkig maar, want de meeste strijkvrije overhemden zijn van een mindere kwaliteit. Olymp overhemden zijn van goed en kwalitatief materiaal gemaakt en zijn ook echt strijkvrij. Je kan ze nog even met de hand rechtstrijken maar echt nodig is dat niet. Je kan ze direct uit de wasmachine aantrekken. Een uitvinding voor vrouwen dus eigenlijk, want strijken doen mannen meestal toch niet. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je man ze niet gaat dragen want de keuze voor Olymp overhemden is een keuze voor optimaal draagcomfort. Daarnaast blijven ze de hele dag lang glad en dus zeer geschikt voor lange dagen op kantoor.

Groot aanbod
De strijkvrije overhemden van Olymp komen in verschillende soorten modellen. Denk aan de Luxor Comfort fit, Luxor Modern fit of juist een strakke slim fit. De overhemden worden in tientallen verschillende kleuren en uitvoeringen geleverd dus voor iedere man en iedere gelegenheid een overhemd!

Scroll naar boven