WAARVOOR GEBRUIKEN WE POETSPAPIER?

Iedereen gebruikt in huis poetspapier, maar bent u wel bewust waarvoor u allemaal poetspapier gebruikt en hoe belangrijk het is om regelmatig schoon te maken met postpapier?

Tijdens het schoonmaken maakt iedereen gebruik van poetspapier, denk aan keukenrollen. Eventjes het aanrecht of het gasfornuis schoonmaken met een keukenrolpapiertje.  Of even wat vies weghalen op de tafel. Dit zijn maar twee voorbeelden van verschillende plekken waar we poetspapier gebruiken. Tijd het huishouden gebruiken we regelmatig poetspapier.

Huishouden en poetspapier

Huishouden is niet de allerleukste klus maar het moet toch gedaan worden, even de was doen, de vaat leegruimen en alles natuurlijk schoonmaken. Dat schoonmaken daar gebruiken we voornamelijk een stofzuiger en een dweil voor. Voor kleinere dingen zoals het aanrecht of bijvoorbeeld de eettafel gebruiken we vaak een schoonmaak doekje of schoonmaakpapier. Omdat de kleine dingen niet zo makkelijk schoon te maken zijn met een stofzuiger of dweil gebruiken we hiervoor vaak een stukje wc papier en keukenpapier.

poetspapier

Elektronica

Onze tv, tablet, smartphone of radio moet ook vaak schoon gemaakt worden. Vooral als er veel aangezeten wordt of als er veel stof op gekomen is. U herkent het vast wel, de bovenrand van uw tv is helemaal met stof bedekt. Met een poetspapiertje kunt u dit gemakkelijk schoonmaken. Poetspapier is bijna overal wel handig voor. Zo is het fijn als u eens in de tijd uw tablet schoonmaakt, na een tijdje zitten er veel vingervlekken op. Vooral in de zon kunt u goed zien hoe vies uw scherm is.

Poetspapier kunt u vinden in verschillende winkels, maar bent u nou opzoek naar specifiek poetspapier of in grote hoeveelheden dan kunt u een kijkje nemen op het internet. Handdoekentoiletpapier.nl heeft een groot aanbod op gebied van poetspapier en nog veel meer.

Zorg dat u altijd poetspapier in huis heeft want u heeft het altijd nodig, elk klein dingetje of hoekje wordt wel eens vies en dan kunt u het gemakkelijk schoon maken!

 

Bekijk hier een leuke blender

Natuurlijke Shampoo

Scroll naar boven