Wie heeft er nu nog een strapless bh nodig?

Wie heeft er nou nog geen strapless bh? De strapless bh mag niet ontbreken in je kleding kast. Je denk misschien dat je het alleen nodig heb voor de zomer maar dat is niet de enige tijd van het jaar dat je de strapless bh nodig hebt.  Nu de herfst/ winter er aan komt en de feestdagen steeds dichterbij beginnen te komen, begin je een strapless bh nodig te hebben, als je die nog niet hebt. Met gala’s en de feestdagen op komst en de jurken en speciale tops  naar boven komen, is het toch handig als je een strapless bh in je kast heb liggen. Ook met een of the shoulder top, die nu helemaal in  is, is het ook handig een strapless bh er onder te dragen, want wie wil nou dat je de bandjes ziet. Dat verpest de hele top of jurk. Ik ben overtuigd dat ik niet de enige ben die dat niet vind kunnen. De doorzichtige bandjes zien we hoor! En ja dan heb je de mensen die het dragen zonder bh. Dat kan ook, maar persoonlijk vind ik dat niet mooi. Je borsten hangen en je ziet je tepels als je ze niet afplakt en als je ze afplakt zie je de tepelpleister meestal door je jurk of top heen.

Is een strapless bh de investestrongng waard?

Een goede strapless bh is zeker de investering waard. Want je gaat hem ooit wel nodig hebben. De zomer of winter hij komt altijd wel een keer van pas!

Om je bh zo lang mogelijk te bewaren en er plezier van hebben moet je er goed mee omgaan. Was je bh ook het liefst met de hand. Als je je bh niet met de hand wilt wassen, doe je bh dan in een special zakje voor je bh en was hem op een koud programma met een niet te hogen toerental.

Scroll naar boven