Cadeautip: Woodwick geurkaasen

woodwick

Er is maar weinig wat ik zo leuk vind als het kopen van kerstcadeautjes. Vanaf 1 december, en soms zelfs al eerder, ben ik op jacht naar de leukste ideeën voor mijn familie en vrienden. Het is niet voor iedereen makkelijk om zomaar een mooi cadeautje te vinden, maar waarmee bijna iedereen bij is zijn geurkaarsen. Mijn favoriete merk is Woodwick. Het bijzondere aan Woodwick geurkaarsen is dat ze niet alleen een heerlijke geur hebben, maar ook een lont die gemaakt is van hout. Dit zorgt ervoor dat de kaarsen van Woodwick gezellig knetteren, alsof je bij de open haard zit.

Woodwick geurkaarsen

De kaarsen van Woodwick zijn van zeer hoge kwaliteit en branden ook nog eens heel lang. Een medium kaars heeft maar liefst 60 branduren en staat dus garant voor heel wat gezellige avondjes. De kaarsen zijn gemaakt van sojawax. Soja is een natuurlijk product dat van zichzelf geen geur afgeeft. De enige geur die deze kaarsen afgeven komen dus van de etherische oliën die er aan  toegevoegd zijn. De sojawax smelt met de speciale lont die van hout gemaakt is, alsof je bij een knisperend haardvuur zit. Ultiem gezellig! Ten slotte zien de kaarsen van Woodwick er prachtig uit in hun glazen houders. Ze zijn ware eyecatchers op tafel. De kaarsen van Woodwick zijn verkrijgbaar in small, medium en large. Er is zelfs een kleine travel kaars die je kunt meenemen. Zo kun je zelfs op vakantie of tijdens een weekendje weg genieten van de heerlijke geuren van Woodwick.

Waxmelts

Als je nu niet zo’n fan bent van geurkaarsen, maar wel houdt van een lekkere geur in je huis, dan zijn waxmelts een goede optie. Dit zijn kleine blokjes was die op een brander gesmolten kunnen worden. De waxmelts geven een heerlijke geur af, zonder dat ze een lont hebben. Je kunt verschillende waxmelts met elkaar combineren om zo je eigen geur voor in je interieur te creëren.

Woodwick kerstcollectie

De Woodwick kerstcollectie staat hoog op mijn persoonlijke verlanglijstje. De geuren van kaneel, kruidnagel en dennentakken (niet per se in combinatie met elkaar 😉 ) geven mij het instant kerstgevoel. Woodwick speelt hier goed op in door speciaal voor de decembermaand met een kerstcollectie te komen. Al mijn favoriete decembergeuren komen hierin aan bod. Zodra mijn kerstbestelling van Mireille Huidverzorging is binnengekomen steek ik direct een gezellig kaarsje aan, kerstfilm aan en met een kopje thee en kerstkransjes strijk ik lekker op de bank neer.

Scroll naar boven