Zonnebrillen tijd!

zonnebrillen

Vrouwen houden ontzettend veel van mode. Wij willen er altijd zo goed mogelijk uit zien.
S’ morgens staan we extra lang voor de kast om de perfecte outfit uit te kiezen. Het liefst dragen we elke dag een andere outfit.
De lente is er en dit betekent dat de zonnebril weer vaker gedragen kan worden. De zonnebril is een belangrijk onderdeel van onze outfit. De zonnebril moet aansluiten op de outfit.

Er zijn heel veel verschillende soorten zonnebrillen. Maar aan de merken komt echt geen eind! Ray-ban is een heel populair merk. Ray-ban heeft veel verschillende zonnebrillen maar wel voor een hoge prijs.
Als je nou echt veel verschillende zonnebrillen wil, koop dan lekker de goedkope! Je kan er meerdere tegelijk kopen en het maakt ook niet uit als er eentje kapot gaat. Bovendien is het dan heel trendy dat je veel verschillende zonnebrillen hebt en ze af kan wisselen.

Voor de zomer en lente in 2014 zijn er een aantal leuke trends met de zonnebrillen. Twee trends daarvan hebben wij hieronder neergezet voor jou zodat je leuke ideeën kan opdoen!

De eerste leuke trend is zonnebrillen met een print erop! Koop een leuke zonnebril met een gave tijgerprint erop! Helemaal leuk. Combineer het met een leuke outfit en je kan hip de dag door.

Een andere leuke trend is een kleurrijke zonnebril! Bijvoorbeeld een zonnebril met blauwe glazen en een groene frame. Super kleurrijk en vrolijk. Ook in combinatie met andere felle kleuren kan het. Je hebt deze zonnebrillen in allemaal verschillende soorten dus er is keuze genoeg!

Scroll naar boven