Tassen online kopen, een ruime keuze op TheBagStore.nl

tassen online kopen

Is er iets dat nóg fijner is dan online shoppen? Tassen online kopen doe je natuurlijk gewoon vanachter je eigen computer. Een kopje thee of koffie erbij en de tas van je dromen verschijnt zo op je beeldscherm.

Waarom tassen online kopen?

Alleen al voor het gemak en de rust waarmee je kunt gaan zitten, klikken, kiezen en betalen. Je staat niet in een drukke winkel te duimen dat iemand niet jouw tas wil kopen. Je hebt geen last van opdringerige verkopers die denken te weten wat jij wilt. Je hoeft lekker de deur niet uit. En dát is natuurlijk super. Je kiest je tas tussen de bedrijven door. Kinderen naar school, jij een kopje koffie of thee en dan lekker snuffelen op TheBagStore.nl. Zelfs in de pauze van je werk kun je gemakkelijk even rondkijken. In de volgende pauze nog een keer. In de laatste pauze ga je je tassen online kopen je en de volgende dag wordt je tas afgeleverd op het adres van jouw keuze. Kun je je collega’s gelijk laten zien wat voor goede smaak jij hebt!
Tip van de dag is: laat je computer “per ongeluk” aan staan en geef wat subtiele hints richting tassen online kopen aan je partner. Wie weet neemt Sinterklaas of de Kerstman dan wel een schitterende tas voor je mee uit Spanje of vanaf de Noordpool!

 

Tassen online kopen met garantie

Dat zie je niet vaak. Tassen online kopen met een niet goed, geld terug garantie. Al kan ik me niet voorstellen dat je de door jou bestelde tas wilt retourneren, toch heb je daar 100 dagen de tijd voor! Je krijgt, zodra de tas onbeschadigd, ongebruikt en compleet teruggestuurd is, binnen 14 dagen je complete aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten terug. Op iedere tas die je koopt bij TheBagStore.nl is een jaar garantie van toepassing. Mocht er toch iets mis zijn met de door jou bestelde producten dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. In het geval dat je er niet samen uit komt, is het fijn om te weten dat TheBagStore.nl is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Zo blijft tassen online kopen een veilige hobby!

Tassen online kopen met leuke kortingen

Onder het kopje “sale” op TheBagStore.nl vind je hartstikke mooie tassen die nèt even iets voordeliger geprijsd zijn. Sterker nog, de kortingen lopen soms wel op tot 50%! Voor alle tassen in de sale gelden dezelfde voorwaarden als voor alle andere producten van TheBagStore.nl. Tassen online kopen wordt zo nóg leuker.

Scroll naar boven