Waar mannen van houden!

waar mannen van houden

Wij vrouwen weten wel wat we leuk, lekker en aantrekkelijk vinden, maar mannen spreken dit veel minder snel uit. Wij hebben een leuk klein onderzoekje gehouden onder mannen en zie hieronder het resultaat; Waar mannen van houden!

  • Frisse lichaamsgeuren

Mannen vinden het heerlijk wanneer jij ’s ochtends de deur uit gaat voor een werkafspraak. Fris gedoucht, haren gewassen, deodorant opgespoten en een van jouw lekkerste luchtjes opgedaan. Daarbij heb jij je haar net in model gebracht en een basis make-up opgedaan. Wanneer jij op deze manier de deur uit wil gaan, pas dan maar op dat jouw partner je niet terugroept…

  • Bikini’s!

Mannen houden van bikini’s een badpak vinden ze meer voor oude vrouwen. Of je nu een klein buikje heb of lovehandles, het maakt niet uit mannen houden van de stukjes lichaam die jij showt met je bikini.

  • Lepeltje lepeltje

Ja wij vrouwen zijn niet de enige die houden van innige slaaphoudingen, ook mannen vinden knuffelen lekker. ‘Heerlijk mijn mooie vrouw tegen me aan is toch alles wat ik wil, wel het liefste zonder kleren natuurlijk!’

  • High heels

Hoge hakken, killer heels, stiletto’s of hoe mannen ze dan ook noemen sexy vinden ze het wel! ‘Vrouwen krijgen hier mooie lange sexy benen door en de heupen bewegen zo sexy mee’. Trek je hoge hakken dus maar weer uit de kast om die leuke jongen uit de kroeg te versieren.

  • Huis-outfits

Deze deed ons het meeste verbazen, maar blij zijn wij er zeker mee. Mannen vinden ons sexy in een joggingsbroek en een look naturel. Ja, wij hadden hem niet zien aankomen maar klagen over een avondje bankhangen in joggingsbroek zonder make-up doen we zeker niet.

Met bovenstaande tips weet jij hoe je die man die onbereikbaar lijkt moet verleiden én ook niet onbelangrijk, bij je kunt houden. Het leukste van het bovenstaande rijtje, is dat het ook een combinatie is waar wij vrouwen van houden. Een ideaal weekend is toch met een avondje well-dressed en een zondagje bankhangen in een heerlijk huispak?

  • bankhangen

Iets dat ons minder doet verbazen… Mannen zijn het liefste lui en hangen graag op de bank voor een portie voetbal. Gelukkig zijn ze er ook als we een leuke film willen kijken. Helaas voor ons haten ze huishoudelijk klusjes zoals schoonmaken, wassen en strijken. Anno 2016 hoeven we dit gelukkig steeds minder te doen. Voor het huishouden kan je tegenwoordig online een schoonmaker bestellen, en voor het strijken bestaan er tegenwoordig strijkvrije overhemden zoals van het merk Marvelis. Zo kan je man lekker op de bank liggen zonder er gekreukt uit te hoeven zien!

Scroll naar boven