De boyfriend broek

boyfriend jeans

De boyfriend broek is te vinden in de kledingkast van menig vrouw. Het is een gewaardeerd kledingstuk wat veelal wordt gedragen in de vrije tijd. Je hebt echter niet alleen de boyfriend jeans, maar ook de Sack’s boyfriend broek. Deze is wat stijl betreft vrijwel gelijk aan de spijkerbroek, alleen verschilt deze van stof.

De boyfriend broek is een wijde broek met een ‘slordige’ uitstraling. De naam van de broek is gebaseerd op het uiterlijk, het lijkt er door de slordige fit er op dat de vrouw een broek uit de kledingkast van haar vriend/man aan heeft. De boyfriend broek zit rond de billen wat strakker en naar de kuiten toe wat losser. Voor de vrouw met ronde billen is de pasvorm over het algemeen perfect, maar de boyfriend broek staat ook erg goed bij vrouwen met een slanker figuur.

Over het algemeen is deze broekstijl niet gepast voor op het werk, maar voor een vrije dag of in de vakantie is het een uitstekend alternatief voor de skinny of straight leg jeans.

Met het dragen van de boyfriend broek moet je een weloverwogen keuze maken met wat je er bij aantrekt. De boyfriend broek komt het beste tot haar recht met een aansluitende bloes, trui of t-shirt. Een wijde trui kan de look al gauw een slordige uitstraling geven. Het is bijvoorbeeld erg leuk om pumps te dragen onder boyfriend broek, dit zorgt voor een hele vrouwelijke look en staat uitstekend bij de stijl van de broek.

Scroll naar boven