Een momentje voor jezelf.

rustmomentje

Een heerlijk rust momentje. Ga lekker op de bank zitten, kijk een filmpje of luister muziek. 25 April is het nieuwe album van BlØf uit gekomen. Dit album heet in het midden van alles. Heerlijke wegdroom liedjes van BlØf met onder andere: in het midden van alles, open je ogen, zonder jou snap ik er niks meer van en nog meer. Met dit album kan je lekker wegdromen en even alles laten gaan. Zeker de moeite waard.

Als je een goede film wilt kijken, kun je kijken naar Hartenstraat of the Other Women. Hartenstraat is een Nederlands talige film. De regie is van Sanne Vogel. Hartenstraat is een feelgood movie waar je helemaal weg kan dromen. Het speelt zich af in de negen straatjes van Amsterdam. In dit kleine dorpje lijkt iedereen wel op zoek naar liefde. Iedereen probeert op zijn eigen manier de liefde te vinden. In deze film komt veel romantiek en humor voor.

The Other Women is een engels gesproken film met nederlandse ondertiteling. The Other Women gaat over de wraak die drie vrouwen gaan nemen over dezelfde man die hun heeft bedrogen. Samen bedenken ze een plan om hem naar beneden te halen. Met veel humor is deze film het absoluut waard om te kijken.

Voor het eerste moment dat je rust heb weet je in ieder geval wat je kunt doen en wat aangeraden wordt! Heb je al een van de films gekeken of het nieuwe album geluisterd laat dan in een reactie achter wat je er van vond!

Scroll naar boven