Vrouwen houden van: Vakantie!

Tja, wie houdt er nou eigenlijk niet van vakantie? Wees er snel bij en boek alvast je vakantie voor aankomende zomer met vroeg boekkorting en een gegarandeerde plek!  Wij hebben de 5 meest bezochte vakantiebestemmingen door Nederlanders voor je op een rijtje gezet zodat je keuze alvast wat makkelijker wordt!

Frankrijk

Op nummer 1 staat Frankrijk. Dit komt omdat Frankrijk een groot veelzijdig land is met prachtige natuur, mooie stranden en interessante cultuur. Binnen 1 dag ben je met de auto in Frankrijk en de temperatuur ligt er een stuk hoger dan in Nederland.

Duitsland

Op nummer 2 staat Duitsland. Dit komt door de cultuur en daarom vinden veel mensen het interessant. Ook is de natuur erg mooi in Duitsland en hebben ze veel mooie steden. Duitsland heeft ook veel geschiedenis en zijn er veel bezienswaardigheden in Duitsland.

Spanje

Op nummer 3 is Spanje geëindigd. Dit is niet verrassend want Spanje is al jaren een van de populairste bestemmingen in Europa. Veel mensen gaan naar Spanje voor de zon, de cultuur en de mooie geschiedenis. Ook gaan veel mensen voor de Spaanse keuken die paella serveren, lekkere tapas of de heerlijke Sangria.

Oostenrijk

Op nummer 4 staat Oostenrijk. Oostenrijk heeft prachtige natuur met hoge bergen. In de zomer is het lekker warm en in de winter kun je er geweldig skiën. In Oostenrijk kun je van alles doen.

Italië

Op nummer 5 is Italië geëindigd. Deze bestemming is populair onder de kortere maar ook langere vakanties. Dit komt door de interessante geschiedenis van Italië zoals Pompei en het Colloseum. Ook is Italië erg geliefd door het lekkere eten en het klimaat.

De bestemmingen zijn erg verschillend per doeleinden. Wil je een actieve vakantie? Dan is Oostenrijk misschien het geschiktst voor jou. Van de zon genieten? Dan zijn Italië, Spanje of Frankrijk wel iets voor jou.

Scroll naar boven