Een bidon bedrukken als start van je sportseizoen

Bidon bedrukken

Het is januari. Tijd voor goede voornemens bij veel mensen. Vaak gaan die voornemens over (meer) gaan sporten en bewegen. En daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Wat denk je van bidon bedrukken? Je kunt dat laten doen in alle gewenste kleuren en met alle gewenste logo’s en teksten die jij wilt. Zo begin je fris en fruitig aan je goede voornemens voor 2017.

Samen sporten, samen bidon bedrukken

Sporten is voor veel mensen geen hobby, maar een noodzakelijk kwaad. Een verplichting. Toch wordt sporten misschien wel wat leuker als je daar de goede accessoires bij hebt. Een bidon bedrukken laten is een goed begin. Je laat de naam of het logo van je wandelclubje er op zetten en je hebt iets om uit te delen. Veel vrouwen wandelen graag en dat mag ook zeker gezien worden als sporten. Bij sporten is het altijd belangrijk om voldoende water te drinken. Dus wanneer je een bidon bedrukken laat voor jouw clubje, ben je alvast op de goede weg.

Welke bidon bedrukken?

Je kunt op de site kiezen uit een ongelooflijke variƫteit bidons. Ze zijn er met verschillende inhoudsmaten, verschillende sluitingen en gemaakt van verschillende materialen. Een ding hebben ze echter wel gemeen: ze kunnen prima bedrukt worden met de tekst die jij erop wilt hebben. Je kiest voor de bidon bedrukken die het best bij jouw doel past. Zit je op een fietsclub, zorg dan voor een bidon die je tijdens het rijden ook goed kunt pakken. Ga je graag wandelen of doe je aan Nordic Walking? Je laat dan een bidon bedrukken die je met een karabijn sluiting aan je broek of jas kunt vastmaken zodat je je handen vrij hebt. Ook de kleur van de bidon bedrukken kan erg belangrijk zijn als je deze bijvoorbeeld wilt laten aansluiten bij het sporttenue van jouw club.

Een bidon bedrukken voor jouw yoga klas

Zeker met yoga, dat vaak in ruimtes met hogere temperaturen beoefend wordt, is het belangrijk om voldoende te blijven drinken. De oefeningen worden, ook door de warmte, toch al snel wat zwaar en door het zweten verlies je ook flink wat vocht. Wanneer je een yoga school hebt, is het fijn als je een bidon bedrukken laat voor jouw leden. Je kunt ze deze overhandigen bij inschrijving en je weet dan ook dat jij er alles aan hebt gedaan om de leden genoeg te laten drinken.

Scroll naar boven