De dames badjas, meer dan een kledingstuk voor tijdens het ontbijt

dames badjassen

De meeste onder ons kennen de badjas als een kledingstuk dat voornamelijk in de kast hangt en soms in het weekend gedragen wordt. Wij vinden eigenlijk dat de badjas veel te kort wordt gedaan, tegenwoordig zijn er namelijk zo veel mooie en ook verleidelijke varianten! Maar het blijft ook een item dat comfort moet bieden. Weet jij wat voor badjas jij wil? Wij beschrijven voor twee totaal verschillende situaties hieronder de ideale badjas, heb je nog vragen dan mag je ons natuurlijk altijd contacten! Wil je gewoon even rondneuzen en op zoek gaan naar de juiste badjas? Bekijk dan of er een mooie dames badjas voor jou bij zit in het aanbod.

Verleidelijke dames badjassen

Iedereen kent de badjas van handdoekenstof, maar tegenwoordig zijn er ook hele mooie van bijvoorbeeld satijn en kant. Draag je een zo een badjas dan weet je zeker dat jouw partner, ondanks de ochtend coupe wanhoop, niet van jouw af kan blijven. Bij deze luxe varianten zijn ook vaak mooie japons te verkrijgen of een bijpassend lingeriesetje.

Een verwendagje in de sauna

Voor veel vrouwen is het toppunt van ontspannen een dagje naar de sauna. Of je nu met jouw partner gaat of er een gezellig uitje met vriendinnen van maakt, maakt allemaal niet uit. Als je naar de sauna gaat is het verplicht om slippers, handdoek en een badjas mee naar binnen te nemen. Uiteraard is het mogelijk om dit allemaal te huren (slippers koop je vaak), maar een eigen badjas is wel zo fijn en daarbij scheelt het ook geld als je regelmatig de sauna bezoekt. Een badjas voor de sauna is een andere variant dan we hierboven noemen, in de sauna staat namelijk niet verleiding maar comfort bovenaan. Daarbij is het fijn als de badjas vocht opneemt en dus van handdoeken materiaal is, andere stoffen worden zwaar en plakken aan het lichaam.

Scroll naar boven