De haartrends van 2015

Jaar in jaar uit hetzelfde haarstijl? Wil je een keer wat anders? Hieronder zijn de trends te vinden van 2015. In 2015 zijn korte kapsels vooral in. Vooral de bobline en de langere bobline. Ook zijn krullen helemaal terug van weg geweest. Kortom, vele verrassingen in de haartrends van 2015.

Krullen

In 2015 zijn krullen helemaal in. Vooral natuurlijke haartexturen. Krullen geven je haar meer volume en zien er natuurlijk uit. Er zijn veel verschillende soorten krullen, alle krullen zijn dit jaar helemaal in! Een tip voor mooie krullen: Mix je stijlingproduct met een beetje leave-in conditioner, zo voorkom je pluis!

Bobline

De bobline is weer helemaal in. Lange bobline, korte bobline. Het kan allemaal. Wat erg in is bij de bob is de punten een tint lichter kleuren dan de rest van je haar. Hierdoor krijg je meer volume in je haar en ziet je haar er erg trendy uit.

Net uit bed trend

Dit jaar blijft de “net uit bed look” nog even in. Hiermee wordt bedoeld dat je niet extreem veel je best doet om je haar er goed uit te laten zien.  Je kamt bijvoorbeeld alleen je haar en je gebruikt geen of weinig styling producten.

De perfecte lengte

Ook helemaal in dit jaar is de perfecte lengte. Hierbij is het haar perfect op lengte die goed bij je gezicht en lichaam past. De perfecte lengte wordt meestal gedragen in lange lagen en lopen langs je gezicht.

Scroll naar boven