Een goede sport bh kan ook stylish verantwoord zijn

sport bh

Denk jij bij een sport bh ook aan een saaie, lelijke en onelegante bh? Niet nodig! Op bh-gebied is er de laatste jaren gelukkig heel veel veranderd. En dus ook op het gebied van sport bh’s!

Waarom een sport bh?

Omdat iedere andere bh niet genoeg comfort en ondersteuning biedt tijdens het sporten. Zo simpel is het. Zelfs stevige bh’s met beugel zijn niet geschikt om mee te sporten. Deze kunnen veel irritatie veroorzaken. In geval van bal- of contactsporten kunnen ze zelfs lelijke blauwe plekken opleveren. Dat wil je natuurlijk niet. Een sport bh is ademend, biedt voldoende ondersteuning en zit erg comfortabel. Zo kun je het beste uit je wekelijkse sportuurtje halen!

Een sport bh stylish?

Jazeker! Je kunt een sport bh helemaal laten matchen met jouw sportkleding. Sterker nog, je vindt op bodyfashion-born.nl diverse modellen die je zó kunt dragen. Zonder shirt of top erover. De (sport) bh’s op deze site zijn in alle denkbare maten te verkrijgen. Van A75 tot en met L90. Zelfs in de grote maten, die erom bekend staan dat ze vaak alleen maar leverbaar zijn in oude-vrouwen-modellen, zijn ze in gaaf zwart/wit te verkrijgen. Prima te combineren met vrijwel iedere outfit dus.

Bestaan er verschillende soorten sport bh’s?

Ja. Je kunt kiezen voor een klassieke sport bh. Deze draag je onder een shirt of top. Ze zijn verkrijgbaar in wit of zwart, zijn zeer goed ademend en zorgen ervoor dat transpiratievocht naar de buitenkant van de bh wordt afgevoerd. Deze sport bh’s zijn vooral geschikt voor yoga en andere grondoefeningen. Dit komt omdat er geen sluiting op de rug zit, je hebt dan dus geen “hobbel” die je met een zacht matje moet zien weg te werken. Dan heb je ook nog de Ultimate Gym Bra. De naam zegt het al. Deze sport bh is uitermate geschikt voor o.a. hardlopen, zumba, fitness en diverse balsporten. De rug is te openen, waardoor aantrekken nét iets gemakkelijker gaat. De schouderbanden zijn gevoerd met antislipmateriaal. Hierdoor kun je transpireren wat je wilt, zonder iedere keer je bandjes te moeten ophijsen. De binnenkant van deze bh is naadloos, wat veel irritatie voorkomt. En, als ultieme kers op de taart, is er ook nog gedacht aan dames die graag muziek luisteren. Door een speciaal haakje blijft het kabeltje van je telefoon hartstikke goed op z’n plek. Hierdoor word je niet meer geremd in je bewegingen en kan “Evi” je gemakkelijk alle tips geven die je nodig hebt tijdens het hardlopen.

Scroll naar boven