Gewone bh, sport bh of strapless bh?

welke bh

De bh, het is eigenlijk het belangrijkste kledingstuk van de vrouw. Toch is de kennis van de bh bij elke vrouw niet even hoog. Voor sommige vrouwen is het ook niet duidelijk welke soorten bh’s er zijn welke kenmerken daar bij horen. Je hebt naast de gewone bh namelijk ook de strapless bh, sport bh en de bh zonder beugel. Deze hebben alle drie haar eigen kenmerken en outfits waarbij deze het beste tot hun recht komen. Wanneer welke bh te dragen lees je hieronder:

Sport bh

Het sporten terwijl je een gewone bh draagt kan zorgen voor pijn. Dit komt doordat de borsten ongecontroleerd op en neer stuiten. Een sport bh biedt in dit geval extra stevigheid waardoor je borsten ook beter in positie blijven tijden het sporten. Het is overigens niet alleen comfortabel, maar het zorgt ervoor dat je borsten ook mooi en stevig blijven. Er is dus genoeg reden om te kiezen voor een sport bh als je gaat sporten!

Strapless bh

De strapless bh is niet per se heel comfortabel en is niet bij voorbaat beter of slechter dan een gewone bh. De strapless bh is een ideaal kledingstuk om bijvoorbeeld onder een mooie jurk te dragen. Het zit namelijk al in de naam, deze bh soort heeft geen bandjes die over de schouder lopen. Hierdoor past de bh zoals gezegd prima onder een jurk of een trui/shirt die niet over de schouders valt. Het is heel belangrijk dat je een correcte maat neemt bij het uitkiezen van een strapless bh. Als de bh te groot of te klein is, biedt deze weinig tot geen stabiliteit wat ook het comfort niet ten goede komt.

Scroll naar boven